Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De bruggen van Parijs, nog steeds een optie

Niks geslapen, nog geen honger. Zin in opgeven. Gewoon opgeven en ergens gaan liggen afwachten wat er gaat gebeuren.

Broer zei: “je weet waar je dat geld kan krijgen”, en hij doelde op moe, maar dan nog liever onder de bruggen van Parijs of in een huis zonder meubels.

En waarom maakt mske zich zorgen over een dreigement? Dat ze de meubels komen halen hé! Reden te meer voor mske om te zeggen dat ze nooit even veel geweest is als de andere Belgen. Steeds op het achterplan geschoven, met ms moet geen rekening gehouden worden, die is toch altijd content.

Maar daar gaat het nu precies niet om, het gaat erom dat mske voor de eerste keer in haar leven zich thuis voelt en dat ze dat “thuis” zo wil houden. En dàt is blijkbaar ook weer te veel gevraagd.

Previous

Het luisterend oor

Next

Hoezee!

1 Comment

 1. 23-02-2006, 11:52:48
  zorg
  Ik heb de vorige posts nog eens doorgelezen. Ik snap niet precies waar het over gaat, maar wat ik wel snap is dat het allemaal erg tegen zit. Niet zomaar een slechte dag, dus een goedbedoeld “morgen beter” zou wat misplaatst zijn. Toch wil ik je een hart onder de riem steken, met misschien een ander cliché: “hou je hoofd rechtop en bijt door”. Ik duim…
  http://grmpf.skynetblogs.be
  grmpf

  —————————————————————————–

  23-02-2006, 12:08:24
  Wat…
  …kan een mens nog zeggen als het ander tegenslaat? Ik leef met je mee? De moed niet opgeven? Je staat NIET alleen? Of nog eens een goede knuf geven? Ik denk dat ik dat laatste maar doe. Dat kan zeker geen kwaad! ((((((((((((((((((mske)))))))))))))))))))))))
  http://blog.seniorennet.be/niets/
  Alexandra

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén