Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De droom

Op één manier is dit mskes droom geweest, op een andere niet. mske wou steeds iets samen doen. Dat is dan weer gelukt. Maar het is een ander soort werk dan de Sloddermans dossiers en bovendien niet thuis.

Waarschijnlijk zullen er zijn die hun neus ophalen voor dit werk, maar dat maakt mske niks uit. Werk is werk en geld is geld.

En dan begint ze weer te dromen over verbouwingen aan het huis. Aan vakantie denken ze niet want ze wil zich door niemand laten vervangen. De mensen kunnen veel te goed onder haar duiven schieten, dus moet ze de roos niet zelf klaar gaan zetten.

Previous

De dikke klant roert zich

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 18-03-2007, 14:17:22
  Dat was ook
  onze droom, om samen ooit iets te doen….We zouden elkaar goed aangevuld hebben den Berre en ik,spijtig genoeg kwamen er gezondheidsperikelen roet in ’t eten gooien… Maar we hebben elkaar op de werkvloer leren kennen, niet de vloer waarvan we droomden, maar het was er toch ene))
  Proficiat ms’ke met je zwemmen ! Ik zit al te popelen voor deze zomer …ik wou dat den Berre in de winter ook eens wat meer zou willen gaan zwemmen..en ’t is juist een kwestie van vertrekken hé, eens je er bent ben je blij dat je het gedaan hebt.
  Tot volgende keer
  http://dendwarsligger.skynetblogs.be
  nicole

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén