Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een goudkleurige audi

Ex had altijd pijn in zijn rug. Tot op de dag dat mske bedacht dat het misschien van de auto kwam. Ze hadden namelijk altijd Ford gehad, maar door een serieuze perte totale hadden ze de eerste auto gekocht die goed leek en niet te duur was, want Ex en mske waren zinnens om in de toekomst nieuwe auto’s te kopen en die Audi die kon dan een pooske mee en dan konden ze daarna dan wel zien.

mske bleek gelijk te hebben en wou die Audi buiten. Op een dag dat Ex voor het werk in het buitenland zat, reed mske met Zoneke naar de school om Zus te halen als ze ineens met een platte band kwam te staan. Neen, mske is er niet vies van om haar pollen vuil te maken en ja, mske wist hoe dat moest. Maar eigenaardig, hoe hoger ze krikte, hoe lager die auto zakte.

“Mama” zei Zoneke “er komt een hele bult in de auto”. mske checkte nog maar eens of ze wel degelijk op het steunpunt zat, maar die krik zat met steunpunt en al door die carrosserie.

mske belde haar vader en vroeg Zus op te halen aan de school en haar met Zoneke op te pikken. Haar vader kwam en blies hoog van de toren dat je je krik maar onder het steunpunt moest zetten en wou absoluut die auto op krikken. Gevolg? Een tweede bult aan de binnenzijde van die knar!

“Jamaar” zei haar vader “die auto is zo rot as mès”. Dat mske dat even daarvoor had gezegd speelde geen rol, je kan dat toch maar geloven als je het zelf gezien hebt niet waar.

Toen Ex thuis kwam, was de zaak rap in de sjakosj. Er moest een nieuwe komen. Maar dat is voor sebiet. “Nog efkes wat werken” zegt mske.

Previous

Ze doen het er om

Next

De blauwe fiësta

1 Comment

 1. 01-06-2006, 13:49:04

  zo rot as voenk dus diene bak!
  censuur= ***kl***, we kennen dat!
  ref: flinstone-trapper
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy

  —————————————————————————–

  01-06-2006, 15:56:14
  normaal
  inderdaad ms,als er een nieuwe komt,moet er natuurlijk eerst wat gewerkt worden,flink wat gewerkt.
  koenie,die twijfelt of bloggen ook onder de noemer ‘werken’ valt,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder van de lach

  —————————————————————————–

  01-06-2006, 16:07:20
  Tuttuttut !
  Al die gaan werken die kunnen een klapke met hun collega’s doen. En ik doe een klapke op mijn blog.

  Koenie hierbij gebombardeerd tot collega ad interim !

  Nèm ! En niet tegenpruttelen !
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén