Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hij kan eindelijk stil vallen

Morgen zal het twee weken geleden zijn dat de auto met zijn kuren begon. Waar anderen met de handen in het haar zitten omwille van een auto die niet wil starten, zaten wij hier twee weken met een auto die niet wou stilvallen.

Sleutel omdraaien, sleutel uittrekken, uitstappen en al wat je wil, de motor bleef draaien. Slow reed naar de garage, waar ze de auto hadden gekocht en die ging het betreffende stuk bestellen en opbellen als het er was.

Slow en mske hadden zich al wel eens afgevraagd of dat stuk te voet onderweg was omdat het zo lang duurde. Deze morgen dan toch eindelijk bericht dat het slot er was en dat ze deze namiddag konden komen.

Gedaan met foefelare om die auto stil te leggen.

Previous

Moet er nog zand zijn?

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 07-09-2006, 16:46:20
  ***
  Oei, heb dat voor… ook niet zo energie-bewust die auto .

  En mijn schoenen? Ja, dat eerste paar deed me ook wat denken aan sportschoenen die ik ooit had en ze scoren inderdaad niet hoog qua elegantie, maar ooooo, ze zaten meteen als pantoffeltjes aan mijn voeten… en van een kwalitatief merk aan de helft van de prijs omv ‘van vorig jaar’ + uitverkoop…..

  http://lavender-faery.skynetblogs.be
  lavender faery

  —————————————————————————–

  07-09-2006, 16:54:11
  ))
  niet willen starten is een probleem maar niet willen stilvallen is nog erger…gelukkig is de oplossing aangekomen.
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  07-09-2006, 23:08:44
  ha ha
  dat doet me denken aan die film (naam vergeten) wet dat vw kevertje ,dat ook zijn zin deed.
  http://liliwens.skynetbogs.be
  liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén