Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Antwerpen

Na het klein beetje weg van deze morgen, waren Slow en mske daarna wel echt weg. Ze waren naar Antwerpen. Een boekenverkoop op een plein, daarna wat rondhangen, een hapje eten -Slow en mske noemen dat een stukske eten- op één van mskes favoriete pleintjes in Antwerpen en daarna naar de sinksenfoor.

Zijn die attracties nu echt zo mottig geworden of zijn ze nu te oud geworden voor de foor? Ze hebben alleen maar hun hart opgehaald met een partijtje schieten en verder hebben ze gewoon een desserreke genomen.

In Tienen merkten ze nattigheid op de baan en ze stonden stom, want zij hadden van de ganse dag geen druppel gezien, maar het was hier al wel over.

Previous

Moeilijk

Next

Efficiëntie

1 Comment

 1. 18-06-2006, 22:13:13
  Goh
  dat is keiveel jaren geleden dat ik nog eens naar de sinxenfoor ben geweest, als het nog steeds dezelfde attracties zijn…heu dan zijn ze al heel oud en krijg je me dus nergens meer in.
  Liefs
  vrouwke
  http://vrouwke-1.skynetblogs.be
  vrouwke

  —————————————————————————–

  18-06-2006, 23:55:40
  Hoi
  Ik vind de foor ook niet meer wat het is geweest….loop er nog wel een keertje over maar dat is dan ook alles….maar met dit goede weer zal het toch plezierig zijn geweest….knuffeltje en slaapwel
  http://amerone.skynetblogs.be/
  viv

  —————————————————————————–

  19-06-2006, 01:05:59
  toeval…
  wij waren ook op de sinksefoor vandaag
  http://liliwens.skynetblogs.be
  liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén