Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

The Proms

Eindelijk zeg! Eindelijk kan ik op de pc. Het was hier wel érg druk voor een maandagmorgen …
 
Dus de Proms waren véél beter dan vorig jaar, ze waren zelfs fantastisch, maar mske zegt dat je daar geen staat kan op maken omdat ze vorig jaar nog ergens daar beneden in die put zat en het toen bleek of de Proms geen vat op haar kregen. Bovendien zat Zus daar toen zo zielig door die operatie van haar wijsheidstanden.
 
Maar nu was het een enorm geslaagde dag, zelfs met die regen. Slow en mske zijn veel later vertrokken dan voorzien want ze gingen dan toch niet naar de Vogelmarkt, ze zijn in Antwerpen iets gaan eten. En daarna kwam Zus en ook voor het Middelheim regende het te hard.
 
Maar net als altijd had Zus zin in een warme wafel en dus zijn ze dan maar bij “Désiré de Lille” binnengestapt. Zus kreeg haar warme wafel waar ze zich achter de berg slagroom kon verbergen. Toen vroeg Slow aan mske: “nu eten we vandaag toch niet meer?”
 
En dan de Proms. Daar vertel ik niets over, want diegenen die er waren weten het zelf ook wel en de anderen zouden wel gegaan zijn als ze het wilden weten.
 
Daarna in de auto vroeg Slow: “Waar en wat gaan we eten?”
 
Da kan na toch ni heeeeeei …

Previous

Bob Dylan

Next

Clouseau

1 Comment

 1. 17-11-2003, 17:51:44
  proms
  Je bent een van de weinigen die het beter vond dan vorig jaar.
  Wie was bij jullie de verrassingsact? (Dat kan je toch wel verklappen?)
  mvg

  Fatman

  —————————————————————————–

  17-11-2003, 18:49:29
  Verrassingsact !
  Dat was Clouseau. Nu niet dat ik zó gek ben van clouseau maar daar zit eigenlijk ook een verhaalke aan vast ! Dat is dan iet voor sebiet of voor morgen …

  Maar bovendien waren er nog meerdere dingen die eigenlijk niet voorzien waren.

  Maar ik probeer me vorig jaar te herinneren maar het enige dat ik daarvan nog weet is dat ik de Simple Minds nogal langdradig vond, het orkest mijn aandacht niet gaande kon houden omdat ik meer naar mijn dochter zat te kijken die daar zo wit als een lijk zat, de zangeres waarvan ik mij de naam niet meer kan herinneren wel goed was, het koor ook en het hoogtepunt die knul met die viool was !

  Ik houd normaal van klassiek ook (niet enkel klassiek) maar het enige stuk dat ik, volgens mijn eigen smaak zou “verwisselen” was dat stuk van Tchaikovsky … Romeo en Juliet ! Ik vind Tchaikovsky over het algemeen al niet zo denderend (alhoewel hij goed kan denderen) maar ik vind Romeo en Juliet twee idioten ! Moesten die “gewoon” getrouwd zijn hé, dan waren die waarschijnlijk 2 jaar later, en zéker 4 jaar later dubbel en dik gescheiden !

  Ik weet het ! Ik steek raar ineen, ik vind sprookskes ook maar niets !

  Gelezen bij Pliske en is nogal lichtjes neig van toepassing op ondergetekende !

  “Ik geloof niet in sprookjes, zei ze, en ze startte haar bezem”

  Ik ben niet voor niets een forumheks hé …
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén