Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Pffft …

Het was vanmorgen weer erg gesteld en het toppunt is dat het altijd maar over het zelfde gaat.
De ergste rede is die van de tussenpersoon die alles tegen houdt. Met alles bedoelen we dan het contract met een klant waardoor Slow zou kunnen stoppen met stempelen*. Die kerel zit daar over te melken en te melken en probeert het op allerlei manieren te regelen zodat hij er voor zichzelf iets uitsleept. En mske ziet het nog zover komen dat er een gans andere oplossing uit de bus komt waarbij zij weer naast de prijzen vallen.

De tweede reden is dan eerder een tijdelijke, maar hoelang die tijdelijke gaat duren … Ook weer een geval van één handtekening. En dan denkt mske aan al die commentaren over buitenlanders die zich niet aanpassen. Wel dat telt alleen maar als het over buitenlanders gaat die bovendien gewone mensen zijn, want rijke buitenlanders, die worden in de watten gelegd. Komen ze hier wonen en werken, krijgen ze een appartementje van de firma, waar je als gewone mens twee keer je maandloon ziet in gaan. Bovendien gaat die firma een vertaling betalen omdat de persoon in kwestie noch Frans noch Nederlands kent (alhoewel???) en dan … Tja dan, mske doet drie vertalingen voor dezelfde firma, twee zijn er betaald, maar de derde niet. De meneer in kwestie heeft de factuur nog niet ondertekend voor akkoord.

De derde rede is dat er sedert twee maart toen mske het erge nieuws kreeg met geen mogelijkheid nog kilo’s af te krijgen zijn. En soms voelt mske zich dan Ma Flodder. Niet dat ze er echt zo uitziet maar met de vrouw in de spiegel heeft ze toch ook geen binding. En het zou al wat helpen als ze tenminste ’s morgens uit bed en in de douche zou kunnen maar dat wordt dan weer gesaboteerd door die vent die alles tegenhoudt.
 
 
* Jaja, ze hebben ons al gezegd dat het stom is dat Slow de dop zou stoppen. Ze hebben ons al gezegd waarom en hoe en wat. Maar onze waarom en hoe en wat zien er wat anders uit dan de standaarduitvoering.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Je hoort nogal wat op de radio

1 Comment

 1. 20-06-2006, 13:16:34
  Kop op !
  Hey MS-ke, kop op he meid !! Ik weet wat je bedoelt, herken het maar laat je daardoor niet kisten he !! Sterkte en een dikke knuffel van hieruit sé ((((megaknuff))))
  http://wildebloemen.skynetblogs.be
  Ann

  —————————————————————————–

  20-06-2006, 13:55:30
  Sloef….ze kunnen inderdaad belachelijk doen…
  en voor geld danst den beer zeggen ze…Ik ken een volkscafé en daar hangt een bordje achter de toog met de tekst ‘ Om de poen is het te doen ‘….Maar…Sloef zowat kennende…is ” Ik laat me niet doen ” een van de lijfspreuken….alvast toch nog een fijne dag !! Groetjes )pepino
  http://pepino.skynetblogs.be/
  pepino
  fb118558@skynet.be

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén