Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een huis met een buik?

mske die probeert altijd goed uitgeslapen aan de nieuwe week te beginnen en daarom zo ’s zondags al eens een nappeke gaat doen vraagt zich nu af of dat nappeke er zorg voor draagt dat ze de nachten van zondag op maandag zo slecht slaapt. Waarmee we bedoelen dat ze droomt. En niet bepaald vriendelijk droomt.

Een greepke uit het aanbod van de vorige nacht.

Voetbal

  Slow en mske staan om wie weet welke reden in de pikdonkere op een voetbalveld waar gespeeld wordt. Dat mag niet maar daar zit mske het minste mee in. Ze panikeert voor wanneer die bal bij haar moest komen in het donker en zij die niet zou zien. Ze wil er af en wringt tegen, tegen wat dan ook dat haar tegen houdt.Ineens realiseert ze dat ze rechtop in bed zit en dat Slow, gestoord in zijn slaap, vraagt: “wat is er?” waarop mske antwoordt: “ik wil er af” en tot het besef komt dat ze helemaal niet weet hoe ze moet gaan liggen om juist te liggen.Vanmorgen bij het ontbijt wist Slow van niks. Heeft ze nu gedroomd dat ze gedroomd heeft?

Het grommende huis

  Ergens uit de buik van het huis komt een gegrom, een aanhoudend gegrom al heeft mske ook iemand horen hoesten. Slow staat op en gaat kijken. Als hij terugkomt is hij Slow niet meer, maar op mskes vraag wat er was zegt hij: “ik heb er water over gegoten”. Als mske dan vraagt over wat zegt hij: “over de pootjes”.En dan is het gegrom gestopt en realiseert ze zich dat ze gedroomd heeft.Dat is nu al de tweede maal dat ze droomt dat het huis gromt.

Volgende keer geen napkes meer in de namiddag? Al denkt mske niet dat het daar kan van komen. Waarschijnlijk spelen de dingen van de laatste week in haar hoofd, maar voetbal in het donker? Daar kan ze geen klare kijk op krijgen.

Previous

Hoofdgezeur

Next

Oorpijn

1 Comment

 1. 28-01-2008, 21:39:29
  koenie’s klare kijk?
  voetbal in het donker: de kwibussen spelen de eerste helft de pannen van het dak en plots…ging het licht uit.
  huisje grom: krijg je als je een ‘horizontale’ boiler vertikaal monteert.
  koenie kiplekker,uitgeslapen, groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  28-01-2008, 22:59:26

  Of het da nappeke overdag is,???? als ik droom of niet droom dan valt da voor wanneer da voor wil vallen,rare,goede,slechte,met of zonder lawaai van om het even wat in slaapomgeving???een fout gemonteerde boiler????Nen mens kan niet van alles op de hoogte zijn en alles zelf doen en kunnen, en als zo nen stielman er dan zoiets van maakt zit men er maar mee.Zou iemand volgens eigen zeggen vorige week wilde dromen over mij gehad hebben,zie niet in waar die vandaan zouden kunnen komen heb daar geen enkele aanleiding toe gegeven ben helemaal geen wild geval,allé,is dienen mens zijn droom en maar goed heb zelf zoiets van geen kanten gedroomd en goed geslapen als ik daar de kans toe had

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén