Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Have a happy period?

Zijn die nu helemaal betoeterd? Wat is er nu happy te zijn aan een period? En dan nog die period die zij bedoelen.

In het beste geval ben je dan wat landerig en heb je de pest in omdat je constant op je tellen moet letten om al dat happy niet tegen de verkeerde persoon uit te werken.

Erger is het gesteld als je de indruk krijgt dat achter elke hoek een malheur schuilt of dat de hemel op je kop gaat duikelen.

Vergeet de elektriciteit niet! De elektriciteit in je zenuwstelsel, waardoor je ganse lijf te klein lijkt voor alles wat er in zit.

En de zin in huilen. Niet dat er een rede is om te huilen maar gewoon omdat er water blijft zitten waar het niet moet gaan zitten.

Van allerlei pijntjes en dingetjes blijven we gelukkig gespaard, maar enig ongemak komt er toch wel bij kijken en dan komt er zo een stomme kwek op TV en zegt: “have a happy period”?

Je zou er verdorie met je slof naar gooien zodat hij denkt dat de hemel op zijn kop duikelt terwijl hij huilend achter elke hoek naar de verkeerde persoon gaat zoeken om tegen uit te werken dat dat stuk malheur met haar happy period die slof tegen zijn voorgevel gesjeesd heeft.

Have a happy period! Moesten we nu nog kunnen mikken …

Previous

Breng wat kleur in ’t leven

Next

Spoed!

5 Comments

 1. Ik kan me een beetje vorstellen hoe je je voelt in die happy period. En die reclames maken me ook ziek.Ik zag ook altijd af.Nu is dat probleem van de baan gezien mijn leeftijd maar ik heb nog altijd fantoompijn(of hoe noem je pijn die er in feite niet zou kunnen zijn?)bepaalde dagen in e maand.
  Ja de tijd vliegt maar jongeren beseffen dat ook wel hoor.Vooral als ze nog erg jong zijn mag de tijd vliegen,dan willen ze al meerderjarig zijn want dan mogen ze meer(denken ze toch).En een beetje later bij scharnier jaren als 30 ,40 …willen ze dan de klok achteruitdraaien.
  In elk geval de tijd tikt verder ,dat is een feit.Want telkens je een rimpel meer ziet weet je dat de tijd daar oorzaak van is.Och zolang we ons maar goed voelen in ons vel ,maakt dat niet veel uit voor mij.

 2. ms

  Veel uitleg ga ik daar niet over geven, dan zou ik weer over doktoor (me)drolleke moeten beginnen en daar heb ik geen zin in, ’t is te schoon weer om me kwaad te maken.

  Goeie kant van de zaak is dat ik nog zo goed als geen rimpels heb.

 3. volledig met je eens,maar je weet toch dat het mannen zijn die z’on stupide reclames bedenken!allèè heb ook juist een happy moment,maar door het goeie weer vandaag valt het nog mee,allee pc uit en naar buiten,dadaaaaaaa!!

 4. ridder

  TITEL: verkeerde voorlichting
  wanneer ik vroeger hoorde dat je met de ‘hulpmiddelen’ kon zwemmen, surfen, omtevenwat begreep ik het verband niet omdat ik weet dat je met een ‘plakkertje’ niet in bad kan/mag.
  koenie kiplekker,die weet dat de nederlandse vertaling minder reclame-gevoelig aanhoort, groet.

 5. ms

  @ Ridder: dat zwemmen? Heeft helemaal niks met verband te zien hoor!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén