Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nie verslikken!

“Maar” zei de dokter “indertijd met “het ding” had je toch een ijzertekort”. “Natuurlijk” dacht mske “nu heb ik de ganse mineralen- en vitaminenewinkel al binnen gekapt, alleen het ijzer nog niet”. De dokter heeft bloed genomen en overmorgen zal ze het weten.

En ja, dat ijzer is op voorschrift, want die welke je zonder voorschrift koopt is niet straf genoeg en die dat wel straf genoeg is, krijg je niet op voorschrift, want met ijzer moet je oppassen, je kan daar te veel van nemen en dat breekt niet zo eenvoudig af als iets anders.

En Slow heeft een luchtwegeninfectie en om dat te onderzoeken moet je heel heel, maar dan ook heel diep inademen. Bovendien moet je inademen op een tempo dat het jouwe niet is. Je krijgt niet eens de tijd om die diepe inadem terug uit te blazen tedorie!

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Weer geroefel

1 Comment

 1. 29-08-2006, 15:01:18

  in en uitblazend, toch goed in acht nemen.

  KATHY

  —————————————————————————–

  30-08-2006, 13:45:24
  blazen
  longfunctietest? ik moet meestal een paar keer opnieuw beginnen omdat ik op de duur niet meer weet of ik moet in- of uitademen of wat dan ook…
  http://schaduw-zijde.skynetblogs.be/
  schaduw zijde

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén