Waarom kan het niet eenvoudig? Ik doe een werk voor jou, jij betaalt mij. Logisch? Neen, voor bepaalde activiteiten volstaat dat niet en moet je nog bijkomende formulieren invullen en aanvragen, wat inhoudt dat je een gans dossier moet samenstellen eer je die zaken kàn aanvragen.

Gisteren na het rot telefoontje, bij het opmaken van de factuur viel mskes nikkel dat ze dat niet gedaan had en dat dat op de dikke klant zijn hoofd terecht kwam. Natuurlijk zou dat uiteindelijk op haar hoofd terecht komen, ware het niet dat ze er nu aan gedacht heeft en de zaken nog recht te trekken zijn, maar dan wel in overleg met de dikke klant.

mskes fout!

Sloddermans! De schuif puilt uit van de dossiers, bij hem liggen er ook. Maar in augustus heeft mske maar op halve kracht gewerkt, omdat ze om één of andere rede niet in haar talloor was. Binnenkort krijgt Mr. Sloddermans het op zijn heupen en beslist hij weer om dossiers ook aan anderen uit te besteden.

mskes fout!
 
Maar waarom is het alsof iedereen, maar dan ook iedereen aan mskes rokken hangt te zeuren voor dingen die niet nodig zijn of die gewoon papierwerk met zich brengen of gewoon om hun beklag te doen terwijl je hen niet hoort als het goed gaat.