Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gastritis

Dat klinkt wat serieuzer dan een maagontsteking natuurlijk. Daarom dat we dat zo zeggen.

Het kwam, net zoals het jaren geleden ook gekomen was. De oorzaak? Wie zal het zeggen? Het meest voor de hand liggend bij mske is stress.

En ja, stress was er wel omwille van de klant die met drie aan dikke dossiers werken en dan verwacht dat mske dat in haar eentje gaat klaren en dat met een onderaannemer die verstek laat gaan.

Dus hebben Slow en mske hier gewerkt als ratelende typmachienen tot mske die flitsen voor haar ogen begon te zien.

En ja, boenk, de nacht van zaterdag op zondag acht dagen werd mske wakker van een helse pijn. Ze wachtte tot het voorbij zou gaan, maar dat deed het niet. Dus heeft ze Slow wakker gemaakt. Die is in putteke nacht komen googelen wat ze in huis hadden dat eventueel soelaas kon geven.

Paracetamol. En kalmeren. Dat moet je nu eens tegen die lorejas van een klant zeggen die, uit puur frustratie, denkt mske, de factuur niet betaalt.

Vannacht kwamen ze naar huis. Niets zo goed als de evenementen. Werken maar dan zonder stress en dat is nu precies wat die klant ambetant haar wil afpakken.

mske is nochtans geen stresskip niet meer.

Previous

De stoelen

Next

Broodmachientje

4 Comments

  1. Als je weer eens in NL bent: Gaviscon kopen..helpt heel goed bij alle soorten van maagklachten. Ik kreeg het vroeger voorgeschreven door de huisarts, maar tegenwoordig is dat allemaal ‘zelfhulpmiddelen’ en vrij verkrijgbaar bij elke drogist.

  2. ms

    Volgende keer als ik in Nederland ben heb ik veertig minuten tussen twee treinen. En ik denk dat daar een Kruidvat is in dat station.

    Ik zou er wel eens sneller kunnen zijn dan gedacht.

  3. Gaviscon kun je hier ook kopen maar bij mijn weten op voorschrift van de dokter.

  4. Gaviscon kan je vrij krijgen bij de apoteker, ik heb het altijd in huis.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén