Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Eva

Soms denkt mske dat ze bij de radio, in plaats van hun plaatjes of Cdkes op te ruimen, ze gewoon de week daarop nog eens draaien. En blijkbaar met gelijklopende commentaar. Zo hoorde ze vandaag voor de tweede keer zeggen hoe mooi het liedje van Charlotte Gainsbourg wel was, liedje dat er wel mag zijn maar waar mske toch geen wow-gevoel aan overhoudt.

Dan vindt ze het liedje van Eva De Roovere, dat ze, per toeval, kort daarna draaien, toch iets meer fantastig toch.

Previous

De kleur van konijnen

Next

Foutje in de berekening

1 Comment

 1. 12-09-2006, 20:44:51
  de ééne gainsbourg is de……
  serge draait zich om in zijn graf vrees ik….de stem is van juffrouw gainsbourg maar om daarom durven stellen dat het nummer van haar is….alhoewel 90% van de liedjes worden tegenwoordig door een batterij aan samenwerkingen gemaakt…..dan was de dodenmars van lize paepe toch origineler.
  koenie berlingo,uit het vlaamse land,dat vlakke land,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén