Daarnet mailke van vriendje Sloddermans zeggende dat er zes zeer dringende, ultra top urgentie dossiers bij mske liggen die nog niet gedaan zijn.

“Lap” denkt mske “daar gaan we weer” want telkens zijn het de niet-gedane die topprioriteit moesten krijgen en ultra dringend waren.

mske heeft maar twee van de zes dossiers, de lolbroek! Dat wordt weer een over en weer gezaag van: “jamaar mevrouw, waar zijn mijn dossiers dan?” Wil er alstublieft iemand eens de grondbeginselen van orde aan meneer Sloddermans gaan uitleggen?

En of dat niet genoeg is krijgen ze Slow’s zus niet aan de telefoon. Ze heeft een gsm maar ze kan daar niet echt goed mee uit de voeten – bij manier van spreken want dat is een gewoon toestel voor aan haar oren. En nu proberen ze constant maar krijgen altijd zo een belachelijke computerstem die zegt dat Slow’s zus de communicatie niet wil aannemen.

En het ging de laatste tijd beter met Slow’s zus en de gsm, ze kon al sms’en.