Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gepieker

Eigenlijk denkt mske dat ze beter naar een advocaat zou stappen en het lijk dat niet dood wil blijven voor het gerecht trekken. Ze ligt daar nu al zo veel ochtenden wakker van … maar anderzijds is het niet omdat er nu meer werk en meer klanten zijn dat er moet over de balk gegooid worden. Wat is de juiste oplossing? mske weet het niet. Ze weet wel dat er ene serieus probeert van hen te rollen en dat het misschien goedkoper zou uitkomen van er een dure advocaat op te zetten.

Tweede punt dat eigenlijk serieus aan mskes nachtrust knaagt … Waar blijven ons centen? Vorige week bij de weigering van de auto bleek dat de mazoutpomp ook kapot was. De heren verwaardigen zich wel te bellen en aan te dringen maar, net zoals andere jaren, krijgen ze hartzeer als de facturen hoog zijn.

Previous

Schaduwen op het decor

Next

Jarig

1 Comment

 1. 25-10-2006, 06:50:08
  ”’
  sommige denken dat er kan geleefd worden van den hemelsen dauw. Eens serieus op tafel bonken, liefst op “hun” tafel.
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  25-10-2006, 07:40:44
  een goede morgen
  ik heb ook altijd 2 advocaten, eentje voor het gewone en is het werkelijk een speciale zaak, neem ik er een dure gespecialeerde in het bepaalde probleem.. Heb ik geleerd uit het verleden.
  Die facturen he….heb er hier ook zo een paar open staan…..
  http://amerone.skynetblogs.be/
  viv

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén