Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Alimentaties

mske gaat de dokter zijn maandelijkse alimentatie nog eens brengen zie. Die mannen die zorgen er toch ook wel voor dat hun patiënten abonnee’s worden. Voor een voorschriftje voor een medicijn, dat je van de gynecoloog zes maand moet nemen en dan terugkomen moet je maandelijks naar de dokter.

Dat is al net zo erg als het gerecht. Op het gerecht ben je niets zonder advocaat en de advocaat zorgt er voor dat de gerechtsdeurwaarders en de notarissen ook hun brood verdienen. En tweemaandelijks mag je die advocaten hun alimentatie ook nog eens storten. Alleen kosten die dan tussen de 30 en de 50 x zoveel als een dokter.

Previous

Terlenka olifant

Next

Gesprek met de dokter

1 Comment

 1. 28-01-2005, 21:45:14
  de een zijn dood ..de ander..
  zijn brood
  http://bremst.skynetblogs.be/
  willy

  —————————————————————————–

  28-01-2005, 22:35:30
  **
  De een zijn dood, de andere zijn bankrekening groot !

  Lijkt mij hier meer op zijn plaats.

  DVm

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén