Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Erger dan de bliksem

Wat we om zes uur allemaal niet wisten om hier te vertellen … maar toen stond de pc nog niet op. En nu? Nu ziet het er naar uit dat ik liever op de pc ga liggen dan er achter te zitten en het ziet er even goed naar uit dat mske geen zin heeft om gelijk wat … dat is niet juist. Het is precies het omgekeerde! mske heeft zin om van alles te doen, alleen is het zoveel dat ze niet weet aan wat eerst beginnen.

In elk geval, ik ga nog wat op de pc liggen. Dat maakt mske soms ongerust omdat ik zoveel slaap, maar het is hier warmer dan op mijnen palier en als ik daar ben valt het haar zo niet op dat ik lig te maffen hé!

Maar dan krijg ik heimwee naar de zomer. Dat ik terug op mijnen palier kan gaan liggen. Dat is hier niet te doen.

Ik lig hier gewoon zalig te slapen. Zegt mske: “hoe steekt die daar nu weer?”

Flits

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Oorhangers

1 Comment

 1. 21-11-2006, 14:54:02
  =^..^=
  slim gezien Sloef )

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

  —————————————-

  22-11-2006, 00:28:30
  spijtig
  je lag er wel zalig
  http://liliwens.skynetblogs.be
  liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén