Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De juiste indeling is als een klassement

Het was druk toen Skynet met die categorieën en tags af kwam. En mske had en heeft helemaal geen tijd om zich daar nú mee bezig te houden, maar toch … telkens als ze bij anderen langs gaat, dan denkt ze … dàt wil ik ook, zo overzichtelijk.

Ze heeft nu toch al drie postjes in zo een categorie gezet … maar dat postje over die badge van Zus levert al een probleem want, waar zet je zoiets bij of hoe noem je zo een categorie?

mske heeft besloten dat ze dat gaat oplossen op het ogenblik dat Mr. Sloddermans drukste periode weer wat afzwakt. Maar ze beseft wel dat het een reuzewerk gaat worden, meer dan drie jaar en wie weet hoeveel duizenden postjes … en zeggen dat het van de eerste keer juist moet zijn.

Previous

Spinnebeten

Next

Winkels zonder winkelgerief

1 Comment

 1. 23-09-2006, 12:48:54
  wel,
  ik zou ook graag aan àl mijn postjes een categorie toewijzen… maar ‘k zie ook “een beetje” op tegen dat reusachtige werk.
  Naar ’t schijnt komt er binnenkort een update die er voor gaat zorgen dat die vervelende SPAM onze blog niet meer kan komen bevuilen. Ik ben van plan om daarna eens “grote kuis” (= verwijderen van de honderden SPAM-berichten) te gaan houden. Misschien kan ik dat combineren en terzelfdertijd aan al mijn oude berichtjes ook een categorie toewijzen.
  Die categorie kan je trouwens achteraf nog altijd wijzigen (dacht ik toch). Dus je kan daar achteraf nog wat mee spelen zenne.
  http://kaatjes.skynetblogs.be
  kaatje

  —————————————————————————–

  23-09-2006, 12:51:16
  Och ja … juist !
  Die spam, daar kan ik ook beter ook op wachten.

  Maar je kan wél de naam van je categorie wijzigen maar dan moet je ook al die postjes die daar onder staan gaan wijzigen, want anders staat er onder nieuwe benaming géén enkel postje … denk ik toch.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  23-09-2006, 13:06:10
  neen, toch niet.
  Ik wijzigde vorige week de categorie “gedachten” in “citaten”. En onder alledrie de postjes die onder de categorie “gedachten” stonden, kwam automatisch de categorie “citaten” te staan.
  http://kaatjes.skynetblogs.be
  kaatje

  —————————————————————————–

  23-09-2006, 13:19:53
  Ga ik
  eens uitproberen … dat zou gemakkelijker zijn ook ! Moet je zo niet steeds bang zijn om van gedacht te veranderen.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  24-09-2006, 11:16:25
  =^..^=
  ik doe daar lekker niet aan mee….. de mijne zijn toch niet zichtbaar…. en heb geen zin om te foefelen ))

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén