Eén van de dingen waar mske al jaren moet mee leven en die haar toch licht op haar systeem gaan werken, is het volgende: zo goed als iedere keer als mske iets nieuw koopt, kan ze daarmee terug. Of het werkt niet of er ontbreekt iets of wat dan ook.

Dat de Internet Security, die ze zaterdag voor Slow’s pc hadden gekocht, niet kon geïnstalleerd worden, was de eerste blije verrassing. Daarmee kunnen ze morgen naar de pc-winkel.

Toen het eerste stuk speelgoed voor Amke en Ella al niet werkte en er bovendien tweedehands uitzag nadat de kindjes het uitpakten, kreeg mske het al serieus en toen het tweede liedje op de eerste DVD ook tegenpruttelde werd mske maar echt lastig. Die moet telkens wat vooruit en terug achteruit gedraaid worden.

Dat stuk speelgoed mogen ze gaan omwisselen, jaja. De DVD ging Zoneke bij hen thuis bekijken om te zien of het bij hun DVD-speler ook zo ging. En de andere DVD’s dan? Zou daar nu niks aan schelen? Straks denken de kindjes nog dat alles kapot is wat van bij oma Brekpot komt.

De appelsientjes waren goed, vraag dat maar aan Ella. Hopelijk zijn de koekskes of de chocola niet verdoeft.