Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Net een geheim dat niet geweten mag worden

Aangezien mske in Landen woont, heeft ze twee gratis inkomtickets gewonnen voor “in” de markt … ééntje voor mske en ééntje voor haar partner.

mskes nieuwsgierigheid was gewekt. Normaal zegt ze: “ik heb geen interesse” of zoiets maar iemand die gaat zeggen met wie mske ergens naartoe moest gaan en bovendien “in” de markt … voor zover wij weten is er een Marktplein en kan je op de markt iets kopen en over de markt lopen, maar “in” de markt … Of zou die verbouwde schoenwinkel zijn naam veranderd hebben … of, of, of …

Dus luisterde ze nog even verder maar de vrouw babbelde en babbelde maar, maar zonder iets te zeggen. Uiteindelijk vroeg mske zelf waarover het ging.

Het ging over gratis ingangtickets. “Jaja” zei mske “gratis inkomtickets voor wàt”?

Als mske iets wil weten kan ze nogal koppig doorzetten en op elk nieuw gegeven blijven antwoorden: “voor wàt?” “Limoges porselein” zei de vrouw alsof ze één van de grootste spionagegeheimen van de laatste eeuw onthulde. mske was verbouwereerd en zei “bedankt, maar ik heb geen interesse”.

Limoges porselein! En daar gaan ze mske voor uitnodigen. mske is in staat om met haar sjakosj daar te blijven achter hangen, zodat hun Limoges voorwerpen als een domino-opstelling omver tuimelen!

Previous

Twintig vertalingen zonder verwittiging

Next

Gert en Samson … dat is toch iets voor klein grut?

1 Comment

 1. 18-01-2007, 13:11:29
  =^..^=
  aaaaaaaaaaa NU snap ik het!!!!
  )))))
  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén