Nog eens over die kasten. Het waren Mei haar kasten. Maar aangezien Mei bij de ex-schoonouders inwoonde en mske die kasten mooi vond, kreeg mske de kasten. Ze heeft daar stuk voor stuk alle lagen verf en wat dan ook, de ex-schoonzus had decefix gekleefd op de kleinste, af gehaald en toen wou ze daar een product tegen de beestjes op. Ex vond mahoniekleur zo mooi. En ja, nu zit daar mahoniekleur op.

In het wat-was huis heb ik nooit één klauw in die kasten gezet maar ook niet in dat krabgeval dat mske eens gekocht had. Kan je denken dat mske schrok toen ze zag dat ik één van de hoeken van die ene kast, dichtst bij de deur onder han …klauwen had genomen.

Maar toen bedacht ze dat ze eigenlijk die kasten eens zou willen afschuren. Dan moeten ze wel eerst een schuurmachine kopen natuurlijk.

Dat krabben is nu ook één van de redenen dat ik niet in de living, met de nieuwe kasten, mag. De hoofdreden is Jim, dat heb ik al gezegd.

Ik krijg hier nu wel serieus onder mijn sikkedeizen, als ik nog maar gewoon naar die kast kijk.