Efkes uit de doeken doen dat de FC De Kwibussen, de FC De Kwibussen moet en zal blijven. We zullen, in de mate van het mogelijke, niet zeggen wie ze zijn, noch voorvallen vertellen die direct naar hen verwijzen.

Niet dat het zo super geheim is, maar voetbalsupporters zijn tot veel in staat, zelfs om over voetbal te gaan discuteren op een blog dat geen voetbalblog is.

Dat FC De Kwibussen op een zekere manier verbonden is met dit blog is natuurlijk ook een feit, maar aangezien wij bloggen voor onszelf en met het doel te verhinderen dat er niets van ons zou overblijven, en Zoneke en Zus weten wie FC De Kwibussen is, zullen ze dat ook aan eventuele nakomelingen kunnen doorgeven, voor zover deze informatie interessant genoeg zou zijn.

Mensen die ons beter kennen, die weten ook wel wie ze zijn, maar die zullen dat dan ook zwijgen.

Amai, daar zaten iets meer doeken rond dan ik dacht.