Toen mske naar de dokter ging, kreeg ze enkel een fleske hoestsiroop voorgeschreven en de raad met Dafalgan in bed te duiken.

In hoeverre die griep genezen is, kunnen we niet weten want die ellende in haar keel blijft zitten. Niet dat ze constant zit te hoesten, maar af en toe. De laatste drie dagen echter voelt ze zich zo terug verslechteren, waardoor ze nu met een zeurend hoofd zit..

Slow krijgt natuurlijk wel medicijnen van de dokter, Slow heeft een probleem aan zijn longen en daar moet er dan wat voorzichtig mee omgesprongen worden. Maar hoe dikwijls heeft mske al geen maanden rond gelopen met het één of ander dat niet wou genezen om dan ineens toch medicijnen te moeten slikken.

Nu ja, de dokter had tegen Slow wel weten te vertellen hoe ziek mske wel was, maar ja, dat was die griep, die had misschien wel niks te zien met die rare hoest, die enkel opkomt bij het eten, bij het TV-kijken en bij het opstaan.