Gisteren hebben we voor het eerst van Sebastian vernomen dat er moeilijkheden zouden zijn bij het plaatsen van reacties, nu vermeldt Liliwens net hetzelfde.

Zijn er weer problemen of zijn ze weer met de blogs aan het prutsen?

Of is het sabotage? … vraagt onze paranoia geest zich af.

Maar daar geven we niet te snel gevolg aan, want net toen we het raar begonnen te vinden dat het precies altijd dezelfde waren die op dat skynetblog voor de bloggers in de verf werden gezet, vernamen we, via hetzelfde blog, dat je jezelf daarvoor moet opgeven.

En daar hebben wij eens heel hard mee gelachen, want daar krijg je nog een proficiat voor ook!

Nu ja, vroeger was dat ook al eens geweest, maar wij hebben daar niet bij stilgestaan. Het interesseert ons dan ook ten zeerste. En hierbij mag iedereen zich een voorstelling geven van een Sloef met een scheve snuit!