Er zijn voor zover we weten zes bloggers die de captcha niet meer zien. Dat er iets moet aan gedaan worden is een feit, maar we zijn niet geholpen met nonsens zoals:

  • heb je al eens op dat kaderke geklikt? want jammer genoeg zien wij geen kaderke.
  • Ik heb daar geen last van want daar hebben wij geen boodschap aan.
  • Firewalls e.d. uitzetten want het werkte ervoor, dan moet het erna ook nog werken.

We zijn misschien gek maar niet compleet gaga. Want Skynet heeft die speciale reclamebanner weg gehaald en ónze captcha was weg. We zitten niet met hetzelfde design, dat heeft mske ook al nagezien.

Bovendien heeft mske eergisteren een mail naar Skynet gestuurd en kreeg binnen de tien minuten antwoord dat ze het probleem kenden en er aan werkten. Gisteren stuurde mske terug een mail en kreeg weer binnen tien minuten antwoord. Stop dus met de mensen die ons proberen te helpen tegen ons in het harnas te jagen. Dat doen wij ook niet als er hier hopen en hopen gezaag is over dingen waar wij dan geen last mee hebben.

Misschien een ideetje hé mske, als er nog gezaagd wordt over traagwerkende blogs, eens gaan zeggen dat wij daar geen problemen mee hebben en dat ze het moteurke van hun pcke wat moeten opvoeren.

Bovendien worden alle reacties met informatie die wij geven, direct overklast door nietszeggende uitleg in plaats van iets dat er toe doet efkes van boven te laten staan. Dat de blogger in kwestie niet verder kijkt dan de neus lang is, zal ook wel iets willen zeggen. Dus denken we dat we de samenwerking zullen beperken tot mensen die niet doen of we in de vierde dimensie zitten.