Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Eenvoudige nationalisatie

Het was maar een kennis. Geen vriend of zo, gewoon een kennis. Hij blufte wat te veel om een vriend te zijn. In elk geval had hij sponsorgeld los gekregen om ergens in Canada of waar dan ook een expeditie te gaan doen. Toen de sponsors er op uit kwamen dat hij die expeditie niet had gedaan omdat hij het er te koud vond en enkel een paar toertjes rond zijn tent had gemaakt en zo zijn zogenaamde tocht in beeld had gebracht, kon hij voor alle kosten zelf op draaien.

Maar hij had een droom. Hij ging Canadees worden! Moeilijk? Neen hoor, het volstond om met een Indiaanse te trouwen en het was in de sjakosj! Precies of die Indiaanse meisjes aan de vlieger op hem gingen staan wachten.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Beschermd: The little drummer boy

1 Comment

  1. 16-03-2007, 20:49:47
    prettig weekend!
    je hebt mensen die nooit met hun twee voeten op de begane grond staan. Ze blijven maar dromen en soms lukt het hen toch een keer om iets te verwezenlijken
    http://dekindertjes.skynetblogs.be
    magda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén