Nu hebben wij toch weer iets raars voor! Dat is nu al vier weken dat Slow en mske proberen om Slow’s zus op te bellen. En ze krijgen haar maar niet te pakken. Soms springt onmiddellijk haar antwoordapparaat op, soms belt dat tientallen keren zonder resultaat, soms na vier keer het antwoordapparaat.

Slow werd er wat ambetantig van en mske wat lastig.

“Weet je” had Slow gisteren morgen gezegd: “ik probeer nu nog eens en vanavond en als ik ze dan niet kan bereiken, stuur ik een brief”. In de namiddag belde Slow met zijn gsm van daar boven op de berg, want van hier gaat dat natuurlijk niet en jà …

“Ik dacht dat jullie doodlagen” zei Slow’s zus “ik hoor niks meer”. Slow sloeg bijna achterover. Dat zeggen ze zo, maar Slow is nogal stabiel en gaat zo snel niet om zenne. Hij beloofde dat hij zou bellen van op het vast toestel.

Niets! Weer mis.

Dat begonnen ze nu toch eigenaardig te vinden en Slow belde terug met de gsm. Slow’s zus zat als een braaf meiske naast haar gsm te wachten, maar had niks gehoord. Slow’s gsm naar haar gsm dat gaat, haar gsm naar onze vaste lijn gaat ook, maar onze vaste lijn naar haar gsm gaat niet!

Diegene die nu kan verklaren, waarom enkel en alleen Slow’s zus nummer niet kan bereikt worden met onze telefoon, die mag dat eens uitleggen.