“Wat een eigenaardige, rare film” zei Slow “nu had je uitgelegd waar het over ging en ik kon nog niet volgen”. Niet moeilijk, hij had onder de film minstens drie napkes gedaan!

En toen mske nog maar eens google indook voor een fotootje, stond ze versteld over wat de mensen allemaal zien in zo een film. mske ziet een film, weet waarover die gaat, vindt die goed of vindt die slecht en soms denkt ze over zo een film eens wat langer na.

Maar om daar zo een vergedreven studie’s over te maken en dan te beginnen over de onderlagen van de film …

Sedert vandaag weet ze dan ook dat Blade Runner een Cyberpunk film is. Als ze het maar in een vakske kunnen stoppen. Bovendien blijkt nu dat er verschillende versies van de film te krijgen zijn. Goed dat we ’t weten. Als mske hem ooit zou kopen, moet het wel de versie zijn die hier op cassette staat. Al die speciale cuts dat zijn zaken die ze er daarna aan veranderd hebben en die doen af aan de spontaneïteit, voor zoverre je bij een film nog over spontaan kan spreken.

Allé … hoeveel lijntjes hebben we nu geschreven gekregen?