Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Monthy Python

Kan je je voorstellen dat iemand anderhalf uur of langer naar een film zit te kijken die ze gewoon niet leuk noch mooi noch interessant noch spannend vindt, maar gewoon maar om te weten waar het nu juist over gaat?

mske heeft dat gisteren gedaan, gewoon omdat ooit Broerke en de tofste ex-schoonbroer die je je kan voorstellen “The Life of Brian” zo een geweldige film vonden.

mske vindt er niks aan! Aan dat ganse -al dan niet- vliegende circus niet! Amen!

Previous

Beschermd: De verdwenen kast en de spoorloze TV

Next

Zeuren – sleuren – mineuren

7 Comments

 1. heel lang geleden zag ik die in de filmzaal
  als het tenminste over dezelfde film gaat
  eigenlijk herinner ik me er niks van behalve dat het grappig was
  Maar ja wat je zovele jaren geleden grappig vond kan je nu soms enkel nog even mee glimlachen

 2. max

  Ik kocht een tijd geleden een DVD doos met de afleveringen van Catweazle, omdat ik dat vroeger hilarisch vond. Ik heb er enkele van bekeken en vond het glimlachwekkend.
  We zijn teveel verwend tegenover vroeger ja.

  Monty Python had vroeger wel zijn ding, net zoals de Young Ones

  en hopelijk gebruik ik nu het goede emailadres anders moet je het weer goedkeuren

 3. Echt niet? ‘T is een ouwe maar ik vind het een erg goeie, heb daar echt bij gelachen, mijn vriend heeft een hele box van Monthy P.

 4. Gettie

  Overdreven uitvergroten van typetjes werkt voor mij niet in een lange versie en soms ook niet in korte versie ! De veelvuldige herhalingen van M.P., Allo,Fawlty towers…. zijn aan mij niet besteed. Maar mr.Bean kan ik dan wel nog eens een keertje waarderen (niet altijd).
  Haha, ik zou wel niet tegen mijn zin blijven zitten en blijven kijken indien ik het niet kan smaken hoor!!

 5. Ah ja…die heb ik in de bioscoop nog gezien…toendertijd! En dat zeggen de anderen ook al…dat soort humor is niet tijdloos..dat was tóén nog leuk. Maar eigenlijk denk ik dat M.P. ook meer een mannending was hoor…mannen en jongens vonden/vinden dat altijd veel leuker dan vrouwen..en jonge mensen die houden er ook wel van, van dit soort humor. Ik vond er leuke dingetjes inzitten, maar ook ontzettend veel flauwe…in de andere films die ik van hen zag ook.
  Monty Python was een hype…een rage..hier heb je een tijdje Jiskefet gehad..daar lag ook half Nederland ( de mannelijke helft haha)krom om maar dat kon ik écht niet zien. Een jiskefet is Fries voor een vuilnisvat…dat vond ik dan wel weer toepasselijk!

 6. ms

  Indertijd toen het een hype was heb een stukje gezien uit Monthy Python and the Holy Grail, dat stukske met “The Knights who say ni” ? Ik vond er niks aan.

  Kinderen spelen altijd zulke spellekes zoals doen alsof maar omdat het volwassen mannen waren, was ’t ineens grappig ?

 7. Ik ben hier indertijd om de oren geslage met die M.P films door de oudste zoon.Die was er gek op ,ik vond er niets aan.En daar was hij dan verontwaardigd over.Ik was dan ouderwets,hahaha!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén