Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het kan

Kan mske boos zijn op Slow? Ja, het is heel uitzonderlijk, maar dat kan!

Als hij ineens met zijn fiets voor haar komt rijden in het donker en vraagt: “Brandt mijn achterlicht?” Dan verslikt mske zich, want er zit ergens wat fout in dat achterlicht. Als het regent dan werkt dat niet. Daarom heeft Slow ook nog een mobiel achterlicht. Dus als hij ineens met zijn fiets voor mske komt rijden in het donker en vraagt: “Brandt mijn achterlicht?” dan zegt mske, nadat ze klaar is met verslikken dan wel: “Waar is dat lichtje?”

En als Slow dan zegt: “Thuis op de kast”, dan heeft hij prijs. Dan foetert mske de ganse rit. Dat dat lampeke niet thuis op de kast moet liggen, dat hij dat altijd bij zich moet hebben, dat ze zo nog eens naar huis moeten ook, dat hij meer in zit met een lichteke dan met zijn leven.

Afin, kort gezegd, dan is mske boos.

Previous

Tempel

Next

Ontspoorden op het spoor

4 Comments

  1. Gettie

    En dan zou je nog kompassie moeten hebben hé en zeggen : “oei schatteke het brandt niet” haha.
    Ja, ik zou ook niet goedgezind zijn, ook als ze bvb
    handschoenen/sjaal/paraplu… “vergeten” en ik ze toch verwittigd heb dat het slecht weer is.

  2. ik zou ook boos zijn .’t Is hier ook zo. Je moet niet alleen zorgen dat je zelf alles meehebt als je weg gaat maar je moet voor de ander ook nagaan of hij alles meeheeft.

  3. Foeterdefoeterdefoeter..en trekt Slow zich daar wat van aan? waarschijnlijk niet..anders had ie dat lampje de volgende keer wel bij zich hehe!

  4. En helpt het ook,dat boos zijn, of heb je nadien de indruk dat je je energie hebt verspild ? Dat laatste overkomt mij namelijk nog wel eens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén