mske, die iets tegen medicijnen heeft, had, zoals reeds gezegd, alle medicamenten buitengebonjoerd en voelde zich sedertdien een stuk beter.

Maar als het moet, dan moet het. Zodoende was ze zaterdag begonnen met een dagelijks pilleke te nemen. Toen ze de bijsluiter las, kreeg ze de kouw seskes. Meer bijwerkingen dan er op die bijsluiter konden. Maar waar ze het meeste bang voor was: misselijkheid, pijnlijke maag, spijsverteringsstoornissen, aanval op de leverfunctie, … en nog zo van dat fraais. Er stond ook bij dat ze het gevoel kon hebben van een volle maag, waarbij ze geen eetlust zou hebben. Dat is natuurlijk niet zo erg.

Vanmorgen moest ze beginnen met de antibiotica. Dat was zo uitgerekend. Toen ze de bijsluiter las, kreeg ze de kouw seskes. Er waren er niet zoveel. Maar weeral misselijkheid, pijnlijke maag, spijsverteringsstoornissen, … en nog zo van dat fraais. Er stond ook bij dat ze het gevoel kon hebben van een volle maag, waarbij ze geen eetlust zou hebben. Dat is natuurlijk, zoals reeds gezegd, niet zo erg.

Maar wat als de symptomen zich voordoen? Dan word je ziek om te genezen.