Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het zal toch niet …

Het was bizar. mske was de kilo’s beu en at navenant. Ze had brood geweerd en at gewone zomerse dingen. Op een zeker moment bedacht ze dat ze helemaal geen last meer had van maagpijn. Dus dacht ze echt dat ze last had gehad van een overdosis stress.

Na de zomer, het eerste evenement, at mske brood en ja lap, na enkele dagen verwittigde die maag. Geen pijn hoor, daar niet van, gewoon een gevoel.

Of het nu wel of niet met het brood te zien heeft of met de specifieke manier van bewegen waarbij dat gevoel opdook, mske weet het niet.

En ze zou er zich eigenlijk geen zorgen in maken, ware het niet dat Slow begint te klagen van zijn maag.

Ondertussen eet mske terug brood natuurlijk, de zomer is voorbij maar Slow blijft maar aan zijn maag tasten en zich afvragen wat het kan zijn.

Ze zijn er uit. Het is allemaal begonnen met de aanschaf van het broodoventje. De structuur van het brood is anders, niet zo compact maar meer kruimelig, wat mske weet aan de andere vorm.

Vermoedelijk spelen er meerdere factoren mee, zoals het granulocyten geven, wat bij de reeds genoemde en niet genoemde bijwerkingen ook misselijkheid kan veroorzaken.

Slow, die meer eet dan mske, denkt dat hij zijn brood te vers eet, wat natuurlijk ook mogelijk is.

Hoe los je dat nu op, allee! mske die geen oud brood wil en Slow die geen vers kan eten?

Previous

AAA

Next

Slow heeft de smaak te pakken

4 Comments

  1. De oplossing: mske eet het brood vers, en Slow steekt het eventjes in de broodrooster, niet laten roosteren natuurlijkn maar dan is de versheid er af.Iederaan te vrede smakelijk.

  2. half brood in de vriezer, voor mske alleen zoveel eruit halen als je nodig hebt. een 5-10 minuten gewoon op de broodplank laten liggen en voilá, vers brood!

  3. Oplossingen genoeg dus al.

  4. Ik ben gestopt met brood uit een eigen broodoventje.IK vond het erg lekker,maar verteerde het helemaal niet, noch vers noch oud.Maagkrampen tot gevolg. Het oventje is verhuisd naar de zoon.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén