Tja, wat moeten we daar nu over vertellen?

Slow en mske waren goed op tijd vertrokken zodat ze nogal vroeg in Gent stonden, maar dat is natuurlijk geen probleem. Het zonneke scheen en ondanks de regen- en onweervoorspelling, besloten Slow en mske maar hun regenfrakskes in de auto te laten.

De site van de Bijloke is schitterend, al is het nog niet volledig af.

De prijzen voor drank en eten en om eens langs de containers te passeren vielen op zijn festivals uit, maar om daarom met een rugzak vol eten en drinken rond te zeulen, dat vindt mske dom en eigenlijk wel een beetje ongepast.

Over het optreden van Willy gaan we niet te veel zeggen. Diegenen die hem kennen, weten hoe hij is en diegenen die hem niet kennen, moeten het niet weten. Anders zou er nog meer volk in die stikhete tent staan. Hij presteerde het om van vijf na elf tot kwart voor één de schwung er in te houden.

Er was een fantastische sfeer, wat blijkbaar niet voor alle dagen gold. We lezen vandaag dat op zaterdag Sly Stone het zo bont had gemaakt, dat de mensen morden en hun geld terugvroegen terwijl Blue Note een schadevergoeding wil.

mske is niet bepaald een voorstander van festivals, Slow ten andere ook niet, er zijn er zo maar een paar voor wie ze uit hun kot willen komen. Willy DeVille is er één van.

mske houdt er een witte roos aan over die Slow zomaar uit de lucht geplukt heeft, die Willy in het publiek gooide. mske had de beweging niet eens gezien. Snelle Slow? Over een contradictie in terminis gesproken!