Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Yep!

Slow en mske vertrokken. Het was warm en de zon scheen stralend. Eenmaal goed en wel op de autostrade zei mske geschrokken: “ik heb geen jas en geen pull bij”. Ze had alleen maar aan konijntjes gedacht, denk ik. “Ik ook niet” zei Slow “maar ze geven toch geen regen”.

Toen ze op hun andere bestemming aangekomen waren, moesten ze een stukske van een honderdtal meters te voet.

Het heeft geregend. Yep! En wanneer? Ook yep!

Previous

De adoptie

Next

De schaamte voorbij

1 Comment

 1. 19-07-2007, 14:41:04
  Hoi!
  Had al een reaktie gegeven op jouw reaktie bij C-P, maar het leek me wel zo netjes om je hier ook even te komen bezoeken.
  Ik vroeg me namelijk af waar ik jou het idee heb gegeven dat ik je ‘saai’ zou vinden? Hoe zou ik dat kunnen…ik ken je niet! En je blog is zéker niet saai…ik lees hier zo af en toe….alleen in het begin ging ie niet open, kreeg ik alleen die grijze steentjeswand en later heb ik me eerst even in moeten lezen om te begrijpen wie wie nou eigenlijk was! ( ja ja ik geef het eerlijk toe…ik ben niet altijd meteen mee! )
  Maar ik vind het verder een leuk blogje met herkenbare situaties ( vervang kat door hond )…niet dat jij op mijn beoordeling van je blogje zit te wachten natuurlijk…maar om aan te geven dat ik dat ‘saai’ van jou niet kan plaatsen! ( maar misschien heb je daar dan nu ook weer een extra binnenpretje door! )
  Ik sta altijd open voor de dialoog hoor…je mag me overal op aanspreken als je dat nodig vind. Of als ik me niet duidelijk uitspreek…heb ik geen enkele moeite mee.
  Dat wilde ik even zeggen, doe ermee wat je wilt hè!
  Groetjesssssss!

  http://mizzd.skynetblogs.be
  mizzD

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén