Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Huur een kamer

Omdat het gisteren op de middag met bakken uit de hemel viel, vielen Slow en mskes plannen om te gaan stappen in Heverlee bos, volledig en letterlijk in het water.

Ze zijn dan maar naar de Drie Fonteinen in Vilvoorde gereden om de ring al over te zijn. Ooit was mske daar wel eens geweest maar toen zat Zoneke nog in een buggietje. Tegen dan was de hemel opgeklaard en scheen er zelfs een deugddoend zonnetje.

Toen Slow de auto had geparkeerd en mske uitstapte schrok ze want er was beweging in de auto naast haar. Hij probeerde zich onzichtbaar te maken terwijl zij zich niet geneerde met haar hoofd op zijn schoot.

mske deed alsof ze dat niet zag en stapte richting park. Ze vroeg zich af wat voor iemand je moest zijn om dat te gaan doen op drukke parkings waar ook kinderen komen. Na een fikse wandeling kwamen ze terug en stond die auto daar nog met dezelfde activiteiten aan de binnenzijde.

Slow en mske, met hun picknick die ze daar op een bank wilden eten, hebben de auto dan maar verplaatst, wat verder op de parking. Daar stonden enkel een monovolume en een klein autootje.

Na de picknick wou mske zich even afkappen. Ze werd gewekt door Zoneke die haar opbelde en die een hele uitleg wist te doen over de perikelen rond zijn huis. Al bij al zaten ze daar toen toch al meer dan een uur.

Plots schrokken ze op en zagen een vrouw met haar hoofd in de grond -dat hoofd was zo rood als vuur- uit de monovolume ín het kleine autootje stappen.

En nu gaat mske direct een deken in de auto leggen zodat ze in het vervolg ergens weg van de auto’s kunnen gaan zitten.

Previous

Post

Next

Ocharme

1 Comment

 1. 26-06-2004, 13:39:26
  verkeerd geparkeerd
  oie! dat waren waarschijnlijk die google-aars die op mijn blog terecht kwamen via zoektermen als “afspreekparkings langs de E40”
  ik vrees dat jullie per aubuis een beetje een “verkeerde” parking hadden uitgekozen…

  cms
  http://cms.skynetblogs.be
  cms

  —————————————————————————–

  26-06-2004, 13:55:35
  Wij niet !
  Zij ! Vilvoorde is een afrit van de E 19.

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén