Sedert Slow eens de cola light omstootte en mskes toetsenbord naar de knoppen was, wou mske geen dranken meer op de pctafel. Dat stond altijd op het buro. Sedert geruime tijd echter staat haar glazen pul weer op de pctafel.

Om tien uur kwam er een brommer die inhield aan de deur. De facteur? Nu al? En er zat niets in de brievenbus.

Even later reed er een brommer de straat weer uit en het tijdstip zou kunnen kloppen hebben met de normale gang van de facteur. Dus draait mske zich om, om de brommer te zien en stoot met haar hand een volle pint water om.

Met haar handen probeerde ze het water van het toetsenbord weg te houden. “Slow snel” zei ze. Slow zag wat ze bedoelde en duwde haar een handdoek in de hand waarmee ze het toetsenbord beschermde.

Maar verder is alles nat! Haar notablokje waar maar drie blaadjes meer opzaten, de agenda die gelukkig niet met pen geschreven is. De pctafel en de vloer ook natuurlijk maar die zijn snel afgedroogd maar momenteel ligt alles hier op keukenrol te drogen en steekt er keukenrol tussen de agenda.

Slow heeft wijselijk niets gezegd, maar we hebben hem zien denken. Maar eerlijk is eerlijk, mske zou in het omgekeerde geval ook niets zeggen maar denken.