Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De ijskar ontwend

Na een ganse zomer -welke zomer- zonder ijskarreke of ijsjes in het dorpke -de ijskar kwam niet meer- hoorden ze hier daarnet, op het onverwacht het praktisch vergeten getingeltangel weer. Drie keer is hij gepasseerd. Ze hebben geen ijsje genomen, ze waren het niet meer gewend.

Waarom kwam die ijskar niet meer? We zouden het niet weten. Enkel en alleen heeft Slow een paar weken -of zijn dat ook al maanden- terug een aankondiging gezien waarin een ijskarventer gevraagd werd. Waarschijnlijk is er niemand op af gekomen.

Previous

Haast en spoed

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

  1. 25-07-2007, 21:51:57

    Toen wij nog in de kempen woonden verleden jaar mocht hier in een naburige dorp die met zijn getingeltangel niet meer rondrijden nà een bepaald uur, het regende klachten,konden om 22 uur niet slapen in volle verlof( en wij denken dat iedereen weg was, zelf de gepensioneerden die riepen nog het hardst ) zelfs den televisie was present,en de kranten hadden er een vette kluif aan, of die nu weer rondtoert dat moet ik eens vragen ze.
    Soms weet je niet meer wat mag, en wat niet, zelfs onze afval sorteren is al een kunst!

    Greta

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén