Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De zomer stilaan opgeborgen

Jaja, we weten het wel, de zomer is nog maar pas voorbij en het is nog geen winter, maar daarnet hebben Slow en mske het bed toch zijn winters kostummeke aangetrokken. Ze vonden de koele zomerlakens nu toch wat te killig en nu liggen ze straks terug in de flannellekes.

Bovendien ligt het elektrisch deken ook al terug. Niet dat dat op blijft staan, dat dient enkel om de kilte uit het bed te verjagen zodat er meer plaats is voor Slow en mske.

Previous

Rollebolle

Next

De naam is Sloef … niet Stoef

2 Comments

 1. onbegrijpelijke

  Hey,

  efkes terug naar een vorige blog want ben komen bijlezen. Wat is in godsnaam “opavlees”?

  Ja de nachten zijn kouder hé. De dagen worden korter…
  Niet zo’n fijne periode daar de criminaliteit weer toeneemt in het donker maar wel geen gezweet meer ’s nachts. Ook heb ik dat gevoel weer van, amai den tijd die vliegt voorbij…Het is weeral bekanst kerstmis , ik weet niet zo goed of ik ermee moe lachen of niet…

 2. ms

  Opavlees is gewoon boterhammenworst maar Ella noemt dat opavlees omdat haar opa dat eet/at.

  Ik kan echt niet lachen met de superversnelling waarin de tijd zit. Helemaal niet. Het lijkt wel of de tijd zomaar door mijn vingers glipt en ik niks meer gedaan krijg.

  En dat gezweet ’s nachts ? Ik ben gek, volgens sommigen, maar ik vind dat leuk. Moet ik al niet naar de sauna ! En dan ’s morgens een zalige douche …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén