Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Laat het gewichtig zijn maar aan anderen over

Toen mske begin 2006 woog wat ze nu nog weegt, kwam daar “het erge” en mske stopte met alle beweging want “het erge” was wel echt té erg. En ondanks er andere beweging kwam in de zomer en de herfst waren op het einde van 2006 toch weer alle verloren kilo’s er terug bij.

Vorige zomer gingen ze er allemaal terug af. Maar deze winter viel de beweging weer stil tot grote angst van mske. Want het eigenaardige is dan wel dat mske in de winter meer honger heeft dan in de zomer en dus meer eet. En voor diegenen die nu denken dat mske vraatzuchtig is, die mogen eens hetzelfde komen eten als mske en we zullen dan nog eens klappen.

Nu weegt ze, tot haar blije verrassing, hetzelfde als begin 2006, dat wil zeggen dat er slechts drie kilokes terug bij zijn tegenover vorige herfst en niet allemaal, drie kilokes die er na één dagske Plopsa Indoor met de dames weer af waren maar die koppig zijn terug gekomen.

Wat is er dan anders dan in 2006 ? Wel de cola light is weggevallen. mske drinkt kruidenthee en geen cola light meer. Dus wie denkt dat cola light goed is om te vermageren, begin maar rap wat anders te denken.

Als het terug warmer wordt, zodat Slow geen last meer krijgt van de ijskoude lucht op zijn luchtwegen, gaan ze terug stappen en dan hoopt mske er nog eens het aantal verloren kilo’s van vorig jaar af te krijgen en dan, als haar dat lukt, dan pas zal ze misschien aan die verdomde gynecoloog kunnen denken zonder te peizen dat ze hem ’t liefst van al tegen een muur zou zetten.

Previous

Appelsienloze donderdag

Next

We censureren!

2 Comments

  1. TITEL: citaat
    ridder las eens bij een wijs mens: ‘als je wilt vermageren van cola light dan drink je er best geen’
    koenie kiplekker,die zich afvraagt hoe zero de zero is, groet.

  2. water mske! water drinken is het best van al!!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén