Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Boos of niet boos is toch niet baal

Een baaldag is het niet. Niet echt.

Maar vorige week is er een voorval geweest, een kleinigheidje, maar het blijft hangen” en mske weet niet goed wàt ze er nu mee aan moet. Overleggen met iemand wil ze niet omdat het nogal precair is. In elk geval vinden Slow en ik dat ze gelijk heeft en dat het niet had mogen voorvallen.

Bovendien was er gisteren nog een voorval en voor diegenen die nu denken dat ze weten over wat het gaat, niet dus! Er was wat anders. En dat maakt mske soms boos en dan haalt ze soms haar schouders op en zegt: “ik ben dat toch al gewoon”. Maar als ze er zich terug boos in maakt, dan spreekt ze over eens mailen. Ik denk dat ze dat zal doen … efkes over broeden en dan een gepeperd mailke maken én verzenden natuurlijk. En terwijl ze dan toch bezig is aan het broeden, gaat ze waarschijnlijk dat voorval van enkele maanden terug ook nog eens onder de loep nemen en dan kunnen die zich ook aan een en ander verwachten.

Previous

De zomerhoed

Next

De vlaai die in de smaak viel

1 Comment

 1. 13-08-2007, 12:33:28

  MS-ke staat hevig blijkbaar!
  ‘k Weet totaal niet waarove rhet gaat maar je zal wel volledig in je recht zijn en dan moeten de anderen de gevolgen maar dragen hoor!

  Liefs!
  http://hetkleinevisjeindegrotebokaal.skynetblogs.be
  visje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén