Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dubbelleven

Na  TV-reeksen zoals “Katarakt” en “Van Vlees en Bloed” -die mske direct afschreef- en “De Smaak van De Keyser” en “Los Zand” en “Jes” -die ze een tweede kans gaf en uiteindelijk volledig uitkeek omdat ze nu toch ’t einde wou weten, einde dat er trouwens niet was- is er nu Dubbelleven.

Voor de eerste aflevering ging mske wat kritisch in de zetel hangen, want veel van de acteurs kwamen in de voornoemde reeksen ook voor, maar het viel mee. Eigenlijk viel het goed mee. Bij de tweede aflevering werd ze boos. Maar boos in de goeie zin. Ze werd boos op één van de personages en dat wil zeggen dat die overtuigend zijn.

Maar nu vraagt mske zich af of zij dat anders ziet dan anderen, of dat programmamakers dat anders zien dan anderen. Want mske vindt dat, als een man beweert twee vrouwen graag te zien, hij eigenlijk géén van beide graag ziet maar alleen zichzelve.

Dat wierp ze Ruben dan ook naar zijn kop toen die in de kerk op de begrafenis stond te snotteren en te zeggen dat Mark altijd zijn hart volgde. “Onnozelaar” heeft ze toen gezegd.

Hopelijk blijft het zo. Niet dat mske elke week “onnozelaar” wil zeggen. Maar wel dat ze er elke week naar uitkijkt.

Previous

Als de warmte buitengaat komt de kou naar binnen

Next

Bericht voor Henry

6 Comments

 1. Kende de serie natuurlijk niet…heb nu even op jouw link hier geklikt en het is wel een interessant gegeven, dat verhaal hè.
  Of een persoon van twee mensen tegelijk kan houden..ik heb er geen ervaring mee, maar ik denk eerlijk gezegd ook dat zo iemand meer om zichzelf denkt dan om de ander(-en!).

 2. ms

  Iemand die je echt graag ziet wil je niet kwetsen.

  En beide relaties van die kerel uit het verhaal zijn op leugens gebouwd.

 3. Omdat ik niet weet hoe het zal aflopen en wat die overleden pipo allemaal heeft verteld aan zijn twee vrouwen,blijf ik kijken.In elk geval vind ik zo’n persoon niet volwassen, die is meer bezig met zijn eigen imago en gebruikt daarvoor andere personen (in dit geval de twee vrouwen).

 4. Ah..maar als je nu eens twéé mensen graag ziet dus..?
  Van die leugens is natuurlijk waar..ik moet er niet aan denken om zoiets te moeten meemaken…denk dat de bodem onder je voeten vandaan slaat.

 5. ms

  Je kan twee mensen graag zien, méér ook. Je ziet je lief graag maar ook kinderen, broers, zussen. Maar dat is een ander soort van graag zien. Maar een levensgezel in tweevoud ?

  Die twee vrouwen hebben de bodem die onder hun voeten uitslaat tot nu toe mooi in beeld gebracht.

 6. gettie

  Inderdaad,de nagel op de kop !! Dit is niet graag zien, dit is gewoon van 2 walletjes eten. Eigenlijk vind ik dergelijke mensen slappe figuren, mensen zonder ruggegraat, want ze maken geen keuze!!
  Ik volg de serie wel niet, ik spreek gewoon uit “ervaring” van verhalen uit vrienden- en familiekring, oef gelukkig.( maar ja, dat dachten die 2 uit de serie zeker ook? hahahaha)

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén