Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ploefie

Vroeger keek mske graag naar wielerwedstrijden op TV. Ze installeerde zich dan onder een deken op de zetel en viel na een goed kwartiertje in slaap, om te ontwaken tegen dat de renners de finish zouden bereiken.

Bovendien was ze ooit naar een tijdrit gaan kijken in de bergen en had zich daar ook kostelijk geamuseerd.

Sedert “hèt” is dat niet meer voorgekomen. Eerst en vooral omdat Zus met de zetels weg was. mske wou die dingen niet meer zien en Ex moest ze ook niet hebben. Maar ook omdat ze met Slow naar echte wedstrijden ging zien. Maar nu vandaag had ze wel zin om naar het Belgisch kampioenschap Veldrijden te kijken.

Om drie uur was ik net kopkes aan het geven en ze neemt me plots op en neemt me mee.

Ze installeert zich in haar slaapzak bij de Leuvense stoof en kijkt drie ronden en valt in slaap. Ondertussen heb ik de ganse living onderzocht op gevaarlijke toestanden en ben dan maar op de rieten zetel bij de ezel gaan liggen slapen.

En plots zegt mske “wat doe je nu?” tegen Slow, die even het kanaal had gewisseld. En Slow zet dat terug en zegt: “sorry hoor, als je iets gemist hebt!” mske legt zich neer en slaapt voort!

Ze hoort plots Bart Wellens een interview geven en is weer wakker. En Slow lacht! En mske zegt: “Je moet niet lachen want ik wéét toch wie gewonnen heeft”.

En ze wou dan terug naar hier komen en Slow zei: “neem Ploefie mee hé, want ik kom ook”. Maar “Ploefie” heeft vier potekes hé en “Ploefie” kan best mooi naast mske lopen en “Ploefie” wist de weg al. ahà.

Previous

Willem Bever

Next

Venetië zien en …

1 Comment

 1. 11-01-2004, 22:07:40
  sportfanaat
  Wel wel ik had geen tijd om mijn ogen dicht te doen., kwam er zelfs te kort.

  10

  —————————————————————————–

  11-01-2004, 22:30:28
  **
  Ben je zeker dat je nog klaar zag met al die modder ?

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén