Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dansen op het chirofeest

We proberen zo altijd een beetje afwisseling te brengen in wat we vertellen. Door een toeval stonden er nu gisteren twee liedjes op. En dan denken we “efkes geen liedjes meer” maar dan roept “Il Silenzio” een bepaald beeld weer op en ineens plopt daar dat ander weer naar boven.

mske was zo een 11à12 jaar en ze bereidden met de chiro het jaarlijkse groepsfeest voor. Elke groep deed wat en mske en haar jaargenoten gingen een danske doen op de zorba. Gaan we nu de zorba spelen? Neen hoor, die heeft mske achteraf terug gehoord in de film “Zorba the Greek” en zodoende is die muziek (van Mikis Theodorakis) nooit echt verdwenen in de archieven van haar geheugen.

Neen, het ging hem eigenlijk om een danske van “de zonnekes”. Ze deden dat met drie. Twee meisjes verkleed in jongen en een meisje, dat toevallig wel Jacqueline heette. En ze dansten op dit.

Previous

Zomer 2007

Next

Wat heb je nu weer gezegd?

1 Comment

 1. 03-09-2007, 12:53:41

  ‘ herinneringen ‘
  ik mail je het waarom
  liefs!
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Sunny-Kay

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén