Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Miserie – miserie

Het was hier mis vandenoen. Slow had gisteren een leuk filmke gevonden – lees: leuk voor mske want ik weet niet of er veel andere iemanden iets zouden aan hebben.

Dat filmke moest op Real Player gespeeld worden en dus ging mske die maar eens efkes downloaden. Ja lap! Al haar muziekskes en liekens begonnen op Real Player te spelen, ook ons vrolijk liedje op het blog en het spelerke trok op niks meer.

Bovendien leek ons liedje, gewoon ons liedje niet meer, het leek meer op het geluid dat je hoort in een zaal met sanitair in een instelling waar ze net allemaal bruine bonen gegeten hadden.

mske keilde de Real Player er terug af. Maar niks gekort, alle liedjes en ons muziekske waren en bleven gewoon naar de knoppen.

Van grote miserie zette mske de Real Player er terug op maar stelde hem anders in. En zie … ons spelerke was terug. Alleen voor de andere liedjes heeft ze nog een vijftal minuten gegrommeld eer ze vond hoe ze die terug kon krijgen in hun originele versie. En toen het probleem opgelost was dronk ze daar een Hasseltse koffie* op en ging een siësteke doen.

* Gereedgemaakte van uit de Colruyt hé, die is niet zo straf.

Previous

Ik wil niet iets weten

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 09-11-2006, 17:27:38
  )))
  dat is goeie koffie om een goed dutje te doen, voor zoiets mag er wat miserie aan vooraf gaan.
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  09-11-2006, 18:42:00

  straf of nie zo straf, het kan maar gesmaakt hebben!
  http://crisje-p.skynetblogs.be
  Crisje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén