Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De doodsbrief

Er kwam een doodsbrief. Een doodsbrief van een onbekend mens. Slow las de doodsbrief. mske las de doodsbrief. En toen, toen moest die normaal gezien bij het oud papier en ineens, zo heel ineens bedacht mske hoeveel het drukken van die dingen niet kostte en wat dat eigenlijk inhield en dat die dan na zo een vluchtige lezing al direct …

De doodsbrief ligt hier nog.

Previous

Pietje de dood ontmoet

Next

Elf september 2001

1 Comment

  1. 11-09-2007, 01:47:05

    Met alle respect voor alle overledenen van wie doodsbrieven over enkele straaten of een dorp worden rondgedragen,die in iedereen zijn brievenbus kunnen terechtkomen,het staat iedereen vrij om deze te behouden,te laten recycleren,bekend of onbekend,de kosten zijn niet meer te recuperen en werd bewust voor gekozen.

    Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén