Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het accessoire voor noodzakelijke dingen

Door de voorvallen van de laatste weken is de badkamer hier zo een beetje een hot topic. Accessoires die er nog niet of maar in afwachting zijn … het dient opgelost.

Bijkomend probleem is natuurlijk dat mske absoluut geen gaten wil in die betegeling en liefst ook geen zuignappen.

mske weet wat ze wil. Er is maar één ding waar ze niet uit geraakt. Ineens bedacht ze dat ze ooit, jaren geleden, die van haar dromen had gezien, bij manier van spreken natuurlijk.

Vragen waar hij vandaan kwam zit er jammer genoeg niet meer in, de eigenaar ervan is namelijk naar onbereikbare oorden vertrokken.

Dus ging mske maar efkes googelen, zoekfunctie zus en zoekfunctie zo en dan nog een beetje wat anders en ineens vond ze hem. En ze viel van het verschieten zomaar van haar stoel. Zoveel geld voor papier voor …

Of het nu identiek dezelfde was, dat kan mske natuurlijk niet meer zeggen. Herinneringen blijven lang bij maar niet echt aan toiletstandaarden, al denkt ze dat ze er toen ook wat over zei en dat haar werd verteld dat hij uit de Gamma kwam.

mske zal wel nog wat verder zoeken en kijken.

Previous

Scheve lavabo!

Next

Het is niet courant maar het kan

10 Comments

 1. 100 euro!!!!!! dat is inderdaad wel heel veel geld voor zoiets..allemachtig! Heb ook niks om die rol op te hangen..hier ligt in de badkamer het papier op de verwarmingsradiator vlak naast de pot hahaha altijd lekker warm papier!

 2. ms

  Wel tot nu toe was het verondersteld van op de richel te liggen, maar dat deed het niet. De linnenmand was handiger en daarom dat ik er toch maar een echte ga bijhalen, maar geen van 100€.

  Ik ben dan wel licht gestoord maar niet compleet gek.

 3. Succes met de zoektocht !

 4. Hier staan de rolletjes op een houten ‘staander’ paal … eenvoudig en erg handig.
  Mvg

 5. Ja die heb ik beneden ook, zoals Chris bedoelt ( zelfgemaakt zelfs hehe), maar daarvan kun je niet gemakkelijk papier afscheuren hè..dat is meer alleen voorraad..ik begrijp wel waarom je meer zoiets als van de lnk op het oog hebt..maar ik denk dat je die inderdaad toch wel goedkoper moet kunnen krijgen ergens..zoeken maar hè!

 6. ms

  @ Chrisje: dat is het probleem niet. Het probleem is dat ik alles in één wil om niet de ganse badkamer vol houder-dit en houder-dat te zetten.

  @ mizzD: dat is het juist. Er bestaan meer van die dingen maar er is altijd een “maar”. Zo is er eentje van Allibert, met inbegrip van een folderhouder. Maar die basis vind ik te klein. Dat is dus de ø van de borstelhouder. Ik stel me dan voor dat je aan zo een blaadje papier trekt en het ganse ding omkiept. Ook niet leuk in de positie waar je je dan juist in bevindt.

 7. Hehe..neu..dat moet je niet hebben dan! Mijn schoonmoeder heeft er trouwens zo’n eentje als jij bedoelt..maar wel al zolang ik vriendlief ken en daar weleens kom..dus waar ze die vandaan heeft zal wel niet meer bekend zijn hehe..en wellicht is het zo’n dure..m’n schoonmoeder kennende, die geeft graag uit!

 8. Gettie

  Inderdaad veel geld om de properigheid van de onderkant te onderhouden!
  Ik zal even met je meedenken naar minder dure propere oplossingen.

 9. Het moet mooi zijn en genen pottecarré van verschillende stijlen uiteraard. Maar dit is wel duur en mss vind je het inderdaad toch nog wel even goedkoper.

 10. Er hangt bij ons al jààààren zoiets in de aard van die Heine aan de muur vastgeschroefd en dat is van het merk Allibert.Of dit nog bestaat weet ik niet.
  Maar ja dat betekent natuurlijk een gaatje boren in de muur en dat wil je juist niet! Ik hoop dat je vindt wat je wil maar dan in een redelijke prijsklasse!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén