Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het dak is dicht

Sedert gisteravond staat de XM terug op zijn vertrouwde plaatske. Dat plaatske was sedert maandag ingenomen door balken, balkskes, latten en latjes. Dakpannen hebben er ook op gestaan. Ze zijn weg en de XM hoeft niet meer voor de voordeur te staan.

Het doet raar aan op het koerke. De stellingen zijn weg, de konijntjes lopen terug rond en de fuchsiakes hangen terug aan hun hanghaken. Aan het uitzicht te zien hangen ze niet bepaald aan hun eigen haak, maar daar maken ze zich geen zorgen in. Enkel één pot met fuchsiakes hangt niet, die heeft een steen op zijn hoebel gehad en kan niet meer hangen. Uit solidariteit heeft er een hanghaak beslist om ook wat los te staan. Of misschien is die efkes geraakt geweest door de stelling. Slow zal daar eens naar kijken en mske gaat de fuchsiakes verpotten, er staan er nog in reserve in de kelder.

Previous

Kale hazelaar

Next

De intrigerende historie van de koptelefoon

1 Comment

 1. 21-09-2007, 13:23:07

  konden ze daar nu niet omheen lopen
  die mannen vant dak?
  mét zien gaat de slow dat niet heel krijgen zenne
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Sunny-Kay

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén