Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kale hazelaar

Slow stormt binnen: “je moet direct komen, er is wat met de …” “Planten” verstond mske. Maar aangezien ze de hoogdringendheid niet inzag van iets dat er met de planten kon zijn, behalve het platgelopen onkruid waar de stelling stond, bedacht ze alle andere scenario’s. Eén van die mannen van de stelling gevallen, het ganse dak ingezakt, de familie mus in hongerstaking wegens vernietiging van hun residentie …

Het was de hazelaar … er zaten rupsen op de hazelaar en die was bijna kaal gevreten.

Tja, dat komt ervan. Eerst het zwaluwennest weg en nu dat van de mussen ook, nu kan die hun eten natuurlijk welig tieren … op onze hazelaar!

Previous

Wat je zelf doet …

Next

Het dak is dicht

1 Comment

 1. 20-09-2007, 17:31:20
  Hallo Mske
  Via Kayke kom ik nog eens binnengewaaid, want ik hoorde al veel lof over je. En eerlijk is eerlijk, ik kwam hier al regelmatig lezen. Vind het super wat je hier doet… dat mag ook eens gezegd worden.
  Je hebt een nieuwe achtergrond zie ik, mooi mooi.
  Ik zie ook dat je van Landen bent, tja daar kom ik ook regelmatig, mijn vrouwke heeft nog lang in den Truda aan het station (nu GB) gewerkt… dus het is me wel goed bekend daar. Mijn schounoouders wonen in trouwens in Walshoutem, dus das ook nie zover af, heb daar zelf ook nog gewoond…
  Knuffie aan Sloef en tot een volgende keer… ik zal een linkje maken, dan kan ik direct komen, haha
  Lieve groetjes nog

  http://boogiepeter.skynetblogs.be
  boogie

  —————————————————————————–

  20-09-2007, 19:48:39
  °*))((*°
  Bedankt voor je reactie op men blog

  én als je de weg kwijt ben luister dann naar je hart

  Maar ja ,
  Jammer van die rupsen trouwens!
  Mjah..

  XXX Astridje
  http://atjitteke.skynetblogs.be
  Astridke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén