Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hangbejaarden

Toen mske kind was zag je overal trosselkes jongens van een jaar of 14à16. Toen mske zélf een jaar of 14à16 was waren dat lastigaards die altijd van alles achter haar hielen riepen. Toen mske ouder was en getrouwd, konden die zo nurks staan kijken naar alles wat voorbijkwam, maar nooit heeft mske iets gehoord over storend al ging ze soms liever een straatje om dan die hun gekwaak te moeten horen.

Nu zie je dat fenomeen niet meer, ah neen, al die jongeren zitten nu binnen met een spelcomputer te spelen, elk op zijn eentje.

Maar die hangjongeren van in mskes kindertijd dat zijn nu hangbejaarden geworden. En die storen! Waarom storen de bedelaars langs de wegen niet? Waarom storen die niet die met rozen lopen te venten als je eens ne keer iets kan gaan drinken. Die vallen de mensen écht lastig. En anders, als die bejaarden storen … ga dan een straatje om! Maar die mensen hebben hun beste jaren wel aan een maatschappij gegeven die hen nú storend vindt.

Previous

Pensioenen

Next

Zomaar mensen

1 Comment

  1. 30-04-2005, 10:24:54
    ^^
    mensen die dat allemaal vinden zijn zelf gestoord

    olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén