Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De Ring rond Brussel

We waren aan de andere kant van Brussel, ons goed en wel aan het amuseren, toen Luc me het artikel toonde dat het had over bijkomende werken op de Brusselse Ring1. Net of er daar nog niet genoeg grote mollen aan de gang zijn.

Nu ja, we moesten ons geen zorgen maken. Tegen 20u zouden wij al lang over die Brusselse Ring richting huis aan het rijden zijn.

Dat waren we ook, maar we waren wel later dan voorzien waarop we er aan dachten ergens onderweg iets te gaan eten. Eens thuis zou het anders toch maar -bij manier van spreken- een talloor soep met een boterham worden.

Dat deden we. En daarna zijn we veel te laat thuis gekomen.

Allemaal de schuld van de Brusselse Ring!

____________________
1 VRT NWS – url: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/05/02/rij-je-deze-week-niet-vast-op-de-ring-rond-brussel-vanaf-vanavo/

Previous

Tis niet goed, maar ’t kan geen kwaad

Next

Cicindria

12 Comments

 1. Goede morgen, eindelijk weer uitgevonden hoe ik hier een reactie neer kan tikken. Lang geleden dat ik over de Brusselse ring reed, trouwens mijn man reed en ik zat ernaast. Dus het is al meer dan acht jaar terug, dat weet ik zeker omdat mijn man al acht jaar geleden is gestorven. In mijn eentje ga ik niet met de auto op vakantie, trouwens ik ga helemaal niet meer op vakantie, ik woon hier aan zee en heb elke dag vakantie 🙂 Ik wens je een fijne woensdag toe.

 2. Jullie waren gewaarschuwd…😏

  • ms

   Ze waren er al aan het werk, dus daar houden we sowieso rekening mee. Richting Antwerpen rijden we er zelfs niet over maar nemen een binnenweg.

   Maar dit kwam nogal onverwacht. Maar het zou geen kwaad gekund hebben, ware het niet dat het evenement wat uitliep en wij ons dan maar met spoed over die ring gehaast hebben al kwam onze richting nog niet in het gedrang. Maar je weet hoe het gaat als ze aan de andere richtingen gaan dringen.

   • Je bent thuisgekomen, het belangrijkste.
    Hier is Antwerpen berucht. We moesten wennen, zei men maar we meden het liever.

    • ms

     De Ring van Antwerpen en die van Brussel zijn alle twee erg belangrijke verkeerspunten. Vandaar zijn die zo druk bereden en berucht. Het zijn echt geen wegen die je neemt voor je plezier.

 3. Wat is te laat ? Je hebt toch gegeten ?

  • ms

   Te laat om te bloggen … en geen zin om eens thuis nog eren te maken zorgde ervoor dat we dan wel gegeten maar niet geblogd hadden.

 4. elsjeveth

  Die verfoeide ring 🙂

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén